Uitnodiging Algemene Leden Vergadering GSV Wilskracht

Beste (ouders/verzorgers van) leden van GSV Wilskracht,

Hierbij ontvangt u een uitnodiging om de Algemene Leden Vergadering (ALV) van GSV Wilskracht over het jaar 2020 bij te wonen. Dit zal online plaatsvinden op dinsdag 25 mei 2021 van 20:00 – 20:45 via Zoom. 

U krijgt, bij interesse, een link plus toegangscode van ons om deel te nemen. Interesse gaarne aangeven via email secretariaat@gsvwilskracht.nl voor 22 mei, dit vanwege de verwerkingstijd. 

Indien U inzage wilt in de financiën van 2020, kunt U een verzoek sturen naar penningmeester@gsvwilskracht.nl.

Omdat wij gebruik maken van een gratis Zoom verbinding zijn wij helaas genoodzaakt om de vergadering in 40 minuten af te ronden. Houd daar s.v.p. rekening mee.

Het kan zijn dat, door aanpassing van de overheidsmaatregelen, we de ALV houden in de kantine van de gymzaal. Indien interesse is aangegeven dan krijg je een uitnodiging voor 25 mei vanaf 20:00 uur.

Bijgevoegd vindt u de agenda.

Verder zijn wij nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden (voorzitter, penningmeester, ledenadministratie).  U kan een mail sturen naar secretariaat@gsvwilskracht.nl voor meer informatie of bellen met 06-82743342 (Ian Doornebosch).

Wij spreken u graag op 25 mei a.s. tijdens de ALV.

Met vriendelijke groet,

Bestuur GSV Wilskracht

Lees verder

pietengym weer groot succes

Het was weer een leuke middag bij GSV Wilskracht in Loenen aan de Vecht. De Pieten in spé hebben weer laten zien dat zij alle pietentaken goed onder de knie hebben. Van het klimmen op daken tot aan pakjes in schoorstenen gooien en van balanceren op smalle muurtjes tot aan het weer veilig op de grond komen met touwen. Ze hebben allemaal weer hun pietendiploma. Ook de echte pieten kwamen op bezoek en strooide wat lekkers in één of andere hoek. Na afloop lag er nog wat lekkers voor iedereen klaar. Het was weer een top middag!

Gymnastiekvereniging Loenen aan de vecht
Lees verder

90 jaar GSVWilskracht in VARnws

Het was een leuke 90ste verjaardag! Een dag vol met activiteiten, sportiviteit en bovenal plezier in in het bewegen.  Na het bewegen was er ook tijd voor ontspanning met een drankje en een hapje. We danken een ieder die langs is geweest en de Heeren voor de gastvrijheid en hulp in het organiseren van deze leuke dag. Wij hebben genoten!

Lees verder

Kickboxen gaat weer van start! doe je mee?

Het Kickboxen wordt steeds populairder binnen Nederland. Dat is ook niet zo vreemd, wanneer je bedenkt dat kickboxen een sport is, waarmee je veel calorieën verbrandt en je lichaam van top tot teen wordt versterkt. Daarbij krijg je zowel in kracht als conditie een betere lenigheid, reactievermogen en uithoudingsvermogen.

Op Dinsdag 28 augustus gaan we weer van start met een nieuwe seizoen. Kom lans voor een proefles. Dit kan op dinsdag om 20.00 uur of vrijdag 20.30 uur. Ook voor de jeugd is de mogelijkheid om lessen te volgen. Dit kan op vrijdag om 19.30 uur. Kijk op de website voor meer informatie. Tot snel!

Lees verder
Sluit Menu