Helaas is Gymnastiek momenteel als activiteit niet beschikbaar.

GSV Wilskracht geeft elke vrijdagmiddag gymnastiek lessen voor jong en oud, jongen of meisje. Tijdens deze lessen halen we alles uit de kast, we springen, rollen, klauteren, glijden en rennen over de toestellen, zoals kasten, banken, trampolines, matten en natuurlijk de tumblingbaan, de 12 meter lange opblaasbaan.

Wij als GSV Wilskracht volgen het Nijntje gym programma. Waarom? In de eerste levensjaren vindt bij kinderen de grootste ontwikkeling van de motoriek plaats. In deze periode komen verbindingen en vertakkingen van de hersencellen tot stand. De snelheid in geleiding van prikkels van spieren naar hersenen en omgekeerd, neemt toe. Er ontwikkelt zich een verfijnde samenwerking tussen het gezichtszintuig, evenwichtszintuig en de sensoren in de spieren, pezen en gewrichten enerzijds en het zenuwstelsel anderzijds. Een goed motorisch fundament is van sterke invloed op de fysieke en mentale gesteldheid. Het is dan ook belangrijk om hierop in te spelen. Daarnaast is bewegen voor het jonge kind van groot belang om overgewicht tegen te gaan. Zodra het kind goed kan lopen zijn speelse manieren van bewegen noodzakelijk. Het kind kan in 10 tot 20 gymlessen het Nijntje Beweegdiploma behalen.                                                                  

 

 

Als uw kind een keer wil komen kijken of mee wilt doen, iedereen uit Loenen aan de Vecht en omstreken is van harte welkom!   

Ieder vrijdag middag tijdens schoolweken:

– 15.30 uur: 3 tot 5 jaar
– 16.15 uur: 4 tot 6 jaar
– 17.15 uur: 6 tot 8 jaar 
– 18.15 uur: 8 tot 12 jaar

locatie: Gymzaal Loenen a/d Vecht.

Contributie H2 – 2018:

Basistarief per half jaar € 72,-  +  jaarlijks bondscontributie € 21,40

 

 

Sluit Menu